Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Retræte på klostret Abazia di Maguzzano tæt ved Gardasøen

16. oktober: 18:00 - 20. oktober: 12:00

2.400Kr.

Abbazia di Maguzzano
Et kloster i Italien ved Gardasøen
Tema: Retræte med krop – fordybelse, meditation og samtaler som kræver ro!
Ledere og undervisere: Karen Kirstine Hasseriis og Peder Poulsen.
Tid: onsdag d. 16. – tirsdag d. 20. oktober 2024.

Anliggende: Denne temaretræte er for både kvinder og mænd, som ønsker at gå på opdagelse sammen. Vores fokus er at ’ihukomme’; at sanse og at åbne os for skabelsens mysterium og os midt i det. Til dette har vi brug for vores krop og kropsligt funderede sanser, vores sunde fornuft og Guds Ånds lys – og et kærlighedens fællesskab. Hertil naturligvis udsigten over Gardasøen😊. Dette er ikke en (helt) stille retræte, men der bliver indlagt en stille periode i løbet af dagen.
Rejseplan
Udrejse onsdag dag d. 16. oktober 2024 kl. 15.25 med fly fra Billund (Ryanair). Ankomst til Bergamo (Milan) kl. 17.30. Derfra videre med lejet bil. Det står deltagerne frit for selv at finde vej til klostret i Italien, feks. samkørsel i bil eller med tog. Vi rejser selv med Ryan Air og instruks til køb af billet til den afgang med Ryan Air vil blive fremsendt.
Hjemrejse søndag d. 20. oktober 2024 kl. 13.30 (Ryanair) med ankomst til Billund kl. 15.30.
Priser og tilmelding
Pris for deltagelse på selve retræten er 600 pr døgn incl fuld kost og logi. Depositum kr. 500,- som ikke kan refunderes. Altså kr. 2.400,- for selve retræten.
Hertil kommer rejseudgifter med fly Billund – Bergamo t/r. De er pt. kr. 1865,- og kan variere. I tillæg hertil billeje ca. 300,- pr person. Forventet pris for transport kr. 2165,-. Altså en samlet pris for de 4 døgn incl rejseudgifter Billund – Abba di Maguzzano t/r forventeligt på kr. 4.565,-Evt færgebillet og forplejning på udflugtsdagen er ikke inkluderet.
Tilmelding på mail til peder@danskoase.dk eller sms 20436732. Opgiv mailadresse. Peder sender fakturaer.
Dagens gang:
07:00 En morgentur ud i olivenlunden – kroppen skal med!
Morgenmesse i olivenlunden – hvis vejret er til det. Ellers i det Byzantinske Kapel.
08:00 Morgenmad
09:30 – 12.00 Fælles tid med en sang, tjek ind, kropslige øvelser, undervisning og gruppesamtaler
12.30 – 13:30 Frokost
Efter frokost egen tid i stilhed indtil kl. 16 (mulighed for individuelle samtaler med Karen og Peder)
16:00 Kaffesamling
16.30 Fælles tid i rådslagningskreds. Igen begynder vi med kropsmeditation.
18:00 Vesper i Klosterkirken
19.00 Middag og efterfølgende frit samvær.
Lørdag eftermiddag er der mulighed for udflugt, enten sejltur på Gardasøen (billet købes særskilt) eller bytur til Verona (bilture inkluderet i prisen).

Cirkelsamlinger
Vi vil undervejs benytte os af cirklen som samværs- og kommunikationsform. Hvis du har lyst til at stifte nærmere bekendtskab med denne tilgang, så kig feks. her: https://youtu.be/NU9lbT_IX8A. Vi vil bede jer hver især tage noget med, som du kan lægge i centrum af vores cirkel, noget, som kan være et udtryk for dig og som du kan aflevere sammen med en lille beretning om, hvem du er og hvad der har bragt dig hertil – og hvordan du nu har det med at være her. Når vi ved retrætens udgang slutter gør vi det samme, blot den modsatte vej.
Det vil være rigtig dejligt om vi koncentrerer os om, HVEM vi er og lader den del med hvad vi er ligge så vidt muligt. Vil du være med til det?!
Krop og musik
Vi medbringer et sangblad. Hvis nogle har noget at spille på, så tag det endelig med. Vi har denne gang mulighed for at sætte særligt fokus på kropsbevidsthed og bøn med kroppen. Karen er uddannet og erfaren Qigong instruktør og leder os i det.
Karen Kirstine Hasseriis:
Jeg har de seneste 10 år fungeret som personlig vejleder og facilitator af mange former for processer, både i grupper og for det enkelte menneske. Livsmestring; sorg, glæde og alt der imellem, har jeg været optaget af, så længe jeg kan huske. Jeg startede som sygeplejerske, men efter 14 år i hospitalsverdenen, var tiden inde til at gå nye veje. Det er blevet til flere videreuddannelser, bl.a. en PD i psykologi, en certificering indenfor mindfulness, samt egen terapi og supervision. Senest er det så blevet til en uddannelse som Qigong instruktør. Betydningen af, at kroppen og ånden følges ad, var ikke længere til at overse, så det valgte på en måde sig selv.
Peder Poulsen:
Jeg har de sidste mange år virket som familieterapeut, retrætepræst og åndelig vejleder. Jeg blev ordineret i 1990 i Aarhus Domkirke og er tilknyttet Ådalen Retræte og Dansk Oase, hvor jeg er koordinator for Dybere Liv Netværket. Jeg er under løbende efteruddannelse, senest indenfor åndelig vejledning Ignitiansk tradition og forud for det indenfor psyko-par og familieterapi og supervision. Jeg er optaget af samtalen med mennesker og af menneskelig, åndelig og social dannelse.

Detaljer

Start:
16. oktober: 18:00
Slut:
20. oktober: 12:00
Pris:
2.400Kr.
Begivenhed Kategorier:
, ,
Begivenhed Tags:
,

Arrangør

Pilgrimshuset i Andelsbyen

Sted

Abbazia di Magguzano
Via Maccarona 8
Magguzzano, 25017 Italy
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside