Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forårs – og fødselsdagsreception

7. marts, 2023: 08:00 - 17:00

Gratis

Det er nu tidligt forår. Det er tid til at skubbe det gamle løv til en side og lade det nye liv gro frem. Sådan er det hvert år, også i år. Tro mig, jeg har set det mange gange.

For at du og andre kan hjælpe mig på vej med det, vil jeg gerne invitere til en forårs- og fødselsdagsreception. En slags mini BorgerFest.
Det er på høje tid at komme i gang igen inden traurigheden får fodfæste.

Hvad sker der?
Jo, der er først og fremmest godt selskab (du husker spørgsmålene ’Hvad er du for én?’ og ’Hvad drømmer du om?’. Stil dem til din sidemand og slå ørerne ud; så er vi allerede i gang med noget vigtigt. Hver time synger vi en forårssang fra Højskolesangbogen.

Hertil er der noget kulinarisk til at hjælpe humøret på gled. Anne-Grethe kan noget med brød og lidt ost og pølse til at putte på det. En fødselsdagskage skal selvfølgelig ikke mangle, lidt snacks ej heller. Jeg finder nok nogle påskeøl til at skylle efter med. Mon ikke også vi kan fremtrylle en kop kaffe. Jeg tror det. Hvad med lidt hvidvin i solskinnet?!
Når vi kommer til aftenstid, nok ved 18.30 tiden, har jeg lavet en ordentlig gryde Chilli con Carne som sultne sjæle nok kan hjælpe videre i dets stadige kredsløb.
Mange hilsner og på gensyn
Peder Poulsen

Detaljer

Dato:
7. marts, 2023
Tidspunkt:
08:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Tags: