Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ferietur til Italien – fællesskab og fordybelse

16. februar: 06:30 - 21. februar: 18:20

Kostpriser

Velkommen til torveliv i Andelsbyen, denne gang henlagt til Italien. I landsbyen Boi nær Caprino Veronese står der et hus og venter på os. Vi skal holde torvedage på god italiensk vis. Altså sidde på torvet (læs fællesstuen og en lokal vinstue) og drøfte vigtige livsanliggender, som kræver tid og fordybelse – samtidig med at vi nyder hinandens selskab og måske lidt god italiensk ost med et glas vin til. Vi står selv for indkøb og madlavning og alt hvad faget kræver. Vi finder ud af noget med individuelt program og meditationer efter fælles overenskomst.

Skriv til Peder Poulsen andelsbyen@andelsbyen.dk efter mere information.

———————————————————————————————————————————- 

Hvornår: 16. – 21. februar 2024

Hvor: Via Porton 31, Boi, Caprino Veronese, Italien (tæt på Gardasøen og Verona)

Hvordan: Fly til Verona lufthavn og derfra bus eller lejet bil.

Hvor meget: Kostpriser

 

Kære venner,

HVAD: Velkommen til torveliv i Andelsbyen, denne gang henlagt til Italien. I landsbyen Boi nær Caprino Veronese står der et hus og venter på os. Vi skal holde torvedage på god italiensk vis. Altså sidde på torvet (læs fællesstuen og en lokal vinstue) og drøfte vigtige livsanliggender, som kræver tid og fordybelse – samtidig med at vi nyder hinandens selskab og måske lidt god italiensk ost med et glas vin til. Vi står selv for indkøb og madlavning og alt hvad faget kræver. Vi finder ud af noget med individuelt program og meditationer efter fælles overenskomst.

HVORDAN: Hvis du vil med skal du selv købe en billet derned. Hjælp til dette tilbydes. Peder og Erik tager afsted fra Billund Lufthavn mod Verona fredag morgen d. 16. anno 2024 kl. 06:30 (Fly LH2437 over Munchen Fly LH9464) og tager hjem igen d. 21. februar kl. 14:20 (Fly LH9507) over Frankfurt (Fly LH840).

Fra Verona Lufthavn til huset på Via Porton 31 i Boi går der busser og det er også muligt at forhandle om at blive hentet. Der er 33 km. mellem de to steder.

 

HVOR MEGET: Vi deles om udgifter til mad og forbrug i øvrigt. Huset er opvarmet med gas.

VÆRELSER: Huset er i tre etager. I stueetagen er der køkken-toilet/bad-fælles stue (kan evt bruges til overnatning). 1. sal: 2 store værelser med dobbeltseng (hvoraf vi kun kan bruge det ene). 2. sal: stort værelse med 4 sovepladser og et værelse med dobbeltseng. Hertil toilet/bad.

MEDBRING: Eget sengelinned og håndklæde og personlige fornødenheder.

TILMELDING: Skriv til Peder på farmen@farmen.info hvornår du kommer. Du kan deltage så lidt og så meget du har mulighed for og lyst til i perioden. Der er plads til 8 personer i to dobbeltværelse og et soverum med 4 senge og vi kan klemme en niende ind.  First come – first serve.

 

Detaljer

Start:
16. februar: 06:30
Slut:
21. februar: 18:20
Pris:
Kostpriser
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
https://andelsbyen.dk/andelsbyen/forsamlingshuset/

Arrangør

Andelsbyen.dk
Telefon
20436732
E-mail
andelsbyen@andelsbyen.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Birte Melsens hus i Italien
Via Porton 31, Boi
Caprino Veronese, Verona Italy
+ Google Maps