Sommerretræte på Nygård

Fra 28.06.2021 18:00 indtil 01.07.2021 14:00

Sommerretræte på Nygård

“Kristendom er en livsstil – en måde at være i verden på, som er enkel, ikke-voldelig og kærlig. Men vi gjorde den til en “etableret” religion (med alt, hvad det indebærer) og undgik selve ændringen i levevis. Man har kunnet være krigerisk, grådig, racist, selvisk og forfængelig i det meste af kristendommens historie og stadig mene, at Jesus er ens “personlige Herre og Frelser” … Verden har ikke tid til den slags tåbeligheder mere. Lidelsen på Jorden er for stor.” (Richard Rohr)

Nygaard ligger smukt i skoven lige ned til Lillebælt.

Her tilbyder vi et ophold med en fastlagt dagsrytme, fuld forplejning – fortrinsvis økologisk og vegetarisk, enkeltværelse til alle. Der vil være en madansvarlig.

De fælles aktiviteter vil være meditation, lectio divina, kropsbøn, sang og enkelte andre energimæssige, meditative øvelser. Meget af tiden vil være i stilhed.

Der vil blive god tid til individuel refleksion, hvile, naturoplevelser, badning osv.

Vi begynder mandag med aftensmad kl 18 og slutter torsdag med fælles oprydning og rengøring.

Sted: Nygaard, Nørreskovvej 41, 6430 Nordborg, Als

Tid: 28. juni kl 18. Indkvartering fra kl 17. Slut 1. juli kl 14

Deltagerantal: min. 4, max. 10

Tilmelding:      Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.       senest 1.maj

Pris: 2200 kr. For medlemmer af foreningen 2000 kr. Sidste år fik vi ekstraordinær rabat på overnatning, det gælder desværre ikke længere. Derfor en højere pris i år.

Betaling: senest 1. juni på foreningens konto: 6112-9042789666

Retræteledelse: Elisabeth Staal Jensen              Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.