Kyndelmisseretræte den 2.-4. februar

Fra 02.02.2018 16:00 indtil 04.02.2018 13:30
Kategorier: Troshjælp kursus
Hits: 371

Kyndelmisseretræte den 2.-4. februar

Kyndelmisse betyder ”lysfest”. Vi vil lade Guds lys vejlede og oplyse os på denne retræte i Pilgrimshuset Maribo.

Efter aftensmåltidet fredag er der introduktion til retræten, derefter går vi ind i stilheden, kun afbrudt af andagterne. Der er også mulighed for at få en personlig vedledningssamtale. Vi tilbyder vintervandring i skovene omkring godset Søholt, samt en aftenvandring langs søbredden nedenfor Pilgrimshuset, hvor vi slutter med lysandagt med fakler ved de gamle ruiner fra det første Birgittakloster i Maribo. Andagterne foregår i øvrigt i Pilgrimshusets smukke andagtsrum med udsigt over søen. Søndag deltager vi i højmessen i Maribo Domkirke. Medbring vandresko, hjemmesko og varmt tøj.

Ledere: Anne Reiter, Kevin McLaughlin, Marianne Petersen

Anne Reiter er domprovst i Maribo. Kevin McLaughlin er fra Irland, teolog og ansat i Pilgrimshuset, Marianne Petersen er sygeplejerske og frivilligkoordinator i Pilgrimshuset.  Alle tre er uddannet og trænet i åndelig vejledning.

Praktiske værter: Louise Buhl Skjold og Susan Rasmussen

Pris pr person: kr. 1200 i enkeltværelse, kr. 900 i delt dobbeltværelse, kr. 700 uden overnatning (incl. alle måltider). Maden er vegetarisk (med fisk, æg og mælkeprodukter). Angiv specielle madønsker ved tilmelding.

Tilmelding: Ring eller skriv til Marianne Petersen, tlf. 53637103 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Tilmeldingen er først gældende efter indbetaling af det fulde beløb til Pilgrimshusets konto: 6520 0002671564. Ved indbetaling anføres i emnefeltet:

Forudbetalt retræte + navn.

Frist for tilmelding: 28.januar. Ved afmelding indtil 2 dage før refunderes 50% af beløbet, derefter refunderes ikke.

Ankomst: Fredag mellem kl. 16 og 18

Afrejse: Søndag efter frokost

Se iøvrigt mere på www.pilgrirmshus.dk om andre arrangementer i Januar2018