Torvemøde og Torverådslagning i Andelsmiljøet

Fra 13.04.2018 19:00 indtil 15.04.2018 13:00
Hits: 844

Denne indbydelse lægger sig op af forårsreceptionen BorgerFesten, som begynder lørdag d. 14. april kl. 15. Borgerfesten er en pausekonference, vi er aldrig nået længere end til pausen :-). Find indbydelse til BorgerFesten her: http://kortlink.dk/bevidsteborgere/rcfx  

                      Indbydelse til

Torvemøde – BorgerFest – Husmesse

Fredag d. 13. aften til søndag d. 15 over middag på Sjørupgaard ved Nimtofte.

Ankomst fredag i løbet af eftermiddagen; kl. 17.30 er der aftensmad og derefter Torvesamling med rådslagning kl. 19.00. Lørdag er der forberedelse til BorgerFesten fra kl. 09.00 og søndag husmesse kl. 10. Det hele slutter søndag kl. 13 og man kan være med lidt eller meget som det nu passer én. 

Kære medborgere – under bevidstgørelse.

Forårsreceptionen i Andelsmiljøet, kaldet BorgerFesten, vinker forude. I 2018 er det d. 14. april kl. 15 – 25 på Sjørupgaard. Hvis du kan læse dette når vi er i april måned har du overlevet vinteren og kan se foråret i møde, lad os tage imod det sammen. Solen skinner d. 14. april 2018 på Djursland, bare vent og se J.

Ved Torvemødet holder vi rådslagning. Det foregår fredag aften fra kl. 19 – 21. Det er det, jeg trommer sammen til her. Velkommen til at komme og tage del i den fortsatte samtale.

Rådslagningssamtaler

Når vi har fået lidt godt at spise fredag aften rykker vi op i øvresalen. Her vil vi gennem rådslagningssamtalen på torvet bruge vores to ører og lytte os ind til hinanden. Hvad rører sig i os, som har ladet os kalde sammen her. Kan vi konkretisere Vækstuniverset i almindelighed og hvordan omsættes det i fortættet form i Andelsmiljøet og i Andelsbyen. 

Som I måske husker, så er Andelsbyens gader bygget op om 3X3 matrixen med seminarer, samtaler og praksisgrupper indenfor områderne med Livshjælp, Troshjælp og Virkelyst. Jeg har for overblikkets skyld lavet en kort version her:

3X3

Seminarer

Samtaler

Praksisgrupper

Livshjælp

Læring

Menneskelig fordybelse

Tilegnelse

Troshjælp

Aflæring

Åndelig fordybelse

Afståelse

Virkelyst

Formidling

Følgeskab

Facilitering

Uden en god kontakt med hinanden kan vi ikke udtrykke det liv, som vi bærer hver for sig og sammen. Hvad drømmer vi hver især om og hvordan kan vi bedst hjælpe hinanden med at gøre drømmen virkelig. Vi vil gå videre med de gode takter fra grundlæggelsen d. 17. november 2012 og glæde os over de små og store ting, der vokser frem.

Praktisk information

Denne indbydelse er sendt til alle grundlæggere af Vækstuniverset samt Mønsterbryderkursister og Reflektionspartnere, tidligere deltagere, samt nogle få andre udvalgte. Derudover ligger den på BB hjemmesiden.

Det vil være fint at få en tilbagemelding om du kommer fredag og skal overnatte til lørdag og ligeledes om du kommer lørdag og vil overnatte til søndag. Send gerne en mail om det til Thorkild Frøjk Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Han tager også imod bestilling af kost og logi.

Priser:

Deltagelse er gratis. Mad koster kr. 60,- pr. hovedmåltid (fredag aften og lørdag middag). Morgenmad lørdag kr. 30,- Drikkevarer kan købes.

Overnatning kr. 150,- pr. person pr. nat – medbring selv sengelinned og håndklæde.

Mange landsbyhilsner 

Peder Poulsen

Medvandrer